Algemeen

MijnWetgeving.nl, specialisten in het bijhouden van wet- en regelgeving

IMAG1387

MijnWetgeving.nl BV is in 2013 opgericht door Ronald en Diederik Hofstede. Als geen ander kennen zij het woud van wet- en regelgeving. Als oud-eigenaar en oprichter van RDMG Uitgeverij (in 1997) hebben zij ruim twintig jaar ervaring met het bijhouden van wet- en regelgeving, met name op het gebied van arbo en milieu. Echter, steeds vaker kregen ze vragen of ze ook wet- en regelgeving konden bijhouden op het gebied van voeding, voedselveiligheid, etikettering en aanverwante onderwerpen.

Het antwoord op deze vragen is gegeven met de oprichting van MijnWetgeving.nl BV en de introductie van de VoedingWetWijzer. Steekwoorden in de bedrijfsvoering van MijnWetgeving.nl en de beleving van Ronald en Diederik zijn maatwerk, relevantie, actualiteit, kwaliteit, voldoen aan ISO-normen, overzichtelijkheid, eenvoud, de klant echt willen helpen, geen stilzwijgende verlengingen meer en… wij helpen u daadwerkelijk compliant te zijn!

Met ingang van 1 januari 2019 heeft Précon Food Management uit Bunnik de volledige dienstverlening inzake de VoedingWetWijzer overgenomen. Vanaf die datum is Précon het aanspreekpunt voor de redactie, abonnementen, facturen, verkoop et cetera.

Ondanks het feit dat u momenteel bij MijnWetgeving.nl niet terecht kunt voor een abonnement op een “bijhouden wetgeving en wees compliant”-product kunnen wij u met raad en daad altijd helpen op dit gebied.

Beschikbaar vanaf 1 januari 2021: de ArboWetWijzer!! Meer informatie hierover volgt spoedig.

Laatste berichten

MijnWetgeving.nl B.V.

Staniastate 33, 8926 LB Leeuwarden
E-mail: info@mijnwetgeving.nl
Internet: www.mijnwetgeving.nl