Achtergrond

MijnWetgeving.nl, specialisten in het bijhouden van wet- en regelgeving

IMAG1387

MijnWetgeving.nl BV is opgericht door Ronald en Diederik Hofstede. Als geen ander kennen zij het woud van wet- en regelgeving. Als oud-eigenaar en oprichter van RDMG Uitgeverij hebben zij bijna twintig jaar ervaring met het bijhouden van wet- en regelgeving, met name op het gebied van arbo en milieu. Echter, steeds vaker kregen ze vragen of ze ook wet- en regelgeving konden bijhouden op het gebied van voeding, voedselveiligheid, etikettering en aanverwante onderwerpen.

Het antwoord op deze vragen is gegeven met de oprichting van MijnWetgeving.nl BV en de introductie van de VoedingWetWijzer. Steekwoorden in de bedrijfsvoering van MijnWetgeving.nl en de beleving van Ronald en Diederik zijn maatwerk, relevantie, actualiteit, kwaliteit, voldoen aan ISO-normen, overzichtelijkheid, eenvoud, de klant echt willen helpen, geen stilzwijgende verlengingen meer en… wij helpen u daadwerkelijk compliant te zijn!

Uiteraard kan MijnWetgeving.nl, via haar partners, u ook altijd helpen op het gebied van milieu en arbo middels (enigszins) vergelijkbare producten.

Laatste berichten

MijnWetgeving.nl B.V.

Staniastate 33, 8926 LB Leeuwarden
E-mail: info@mijnwetgeving.nl
Internet: www.mijnwetgeving.nl